29 грудня 2021 р.

"Дякуємо за допомогу" і "Якісне зовнішнє освітлення"

Дякуємо за допомогу

Стан дорожнього покриття – болюча тема та проблема більшості громад країни. Не є винятком і наша Інгульська сільська рада.

Завдяки підтримці Миколаївської обласної ради та державної адміністрації, реалізовано проєкти щодо покращення дорожнього полотна у с. Костичі і  між селами Інгулка та Виноградівка. 

Висловлюємо щиру вдячність за допомогу депутатам обласної ради та всім, хто долучився до реалізації проєктів, особливу подяку – першому заступнику голови обласної ради Володимиру Олександровичу Фроленку. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на вашому життєвому шляху. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.

Інгульська сільська рада

Якісне зовнішнє освітлення

На превеликий жаль, настав час коли непередбачувана ковідна ситуація роз’єднала нас з рідними, близькими, вдягла нас в «маски шоу» та розігнала по своїх домівках. Час провокує в більшості людей депресивний стан. Тепер радує тільки сонечко, яке теж рідко виходить із-за хмар та вуличне освітлення в місті. Прогулюючись ввечері містом, приємно, що всі ліхтарі світяться, як гірлянда на ялинці. Тепер нам добре видно глибокі ями, через які, у разі відсутності вуличного освітлення, можна було б і голову зламати. 

Від імені жителів вулиць Вишнева та Спортивна дякую підприємцю Володимиру Гумельнику за якісне виконання умов договору з міською радою щодо функціонування зовнішнього освітлення в Баштанці. Бажаю В.О. Гумельнику успіхів у житті та в роботі, щоб і надалі  приносити хоч маленьку радість у життя людей.

Любов Парафіло


Опубліковано у "Голосі Баштанщини" №51 від 25 грудня 2021 року.

Запрошуємо вас передплатити "Голос Баштанщини", детальніше  за цим лінком!




Немає коментарів:

Дописати коментар