4 листопада 2021 р.

Вірно служить казначейській службі

Існування та успішне функціонування держави завжди сповна залежало від ефективної системи акумулювання та розподілу фінансових ресурсів. Наявність окремого уповноваженого органу в системі влади, який відповідає за розробку та здійснення державної фінансової політики, є закономірністю для всіх епох і країн. Державна казначейська служба України – це могутня структура, необхідність та значимість якої визнана у фінансовому світі.

Колектив управління Державної казначейської служби України у Баштанському районі пишається, що працює саме в цій структурі, робить свій внесок в її розвиток, займається справою, що приносить користь нашій державі.

З перших днів створення управління казначейства в районі, ось вже 25 років, незмінним заступником начальника працює Ольга Миколаївна Зіньковська – професіонал своєї справи.

Це мудра, ввічлива, чесна і порядна людина, спеціаліст високої кваліфікації, жіночої доброти і ласки. Життєвої мудрості у неї вистачає і на рідних, і на колектив, де завжди панує злагода, домашній затишок і взаємодопомога.

За багаторічну і сумлінну працю, високу професійну майстерність, особистий вагомий внесок у становлення, розвиток і зміцнення Державної казначейської служби України Ольга Миколаївна нагороджена Почесною грамотою Державного казначейства України. Неодноразово нагороджувалася грамотами і подяками Баштанської райдержадміністрації, районної та міської рад.

4 листопада Ольга Миколаївна Зіньковська відсвяткувала свій 55-річний ювілей. Колеги щиро вітають Вас з днем народження!

Прийміть найкращі побажання удачі в служінні важливій і відповідальній казначейській справі, щоб ніколи не вичерпувалися ваша життєва енергія, цілеспрямованість, доброта і людяність.

Нехай кожен прожитий день приносить Вам любов і тепло від рідних, друзів, колег, а у вашій домівці панує тільки мир, злагоді і взаєморозуміння. Особистого щастя, здоров’я та нових досягнень!

З повагою – колектив управління 
Державної казначейської служби України
у Баштанському районі

 

Опубліковано у "Голосі Баштанщини" від 6 листопада 2021 року

Немає коментарів:

Дописати коментар