25 жовтня 2021 р.

Журналістика стала невід’ємною частинкою мого життя

Щемно стає на душі від усвідомлення того, що ти є частинкою великої когорти журналістів, які писали історію краю на сторінках районної газети протягом 90 років. Кожного разу, переглядаючи старі підшивки і знайомлячись з матеріалами журналістів, зачитуєшся публікаціями, у яких живе дух цілої епохи і її головних героїв. Мабуть, саме в тому й полягає секрет довголіття газети, бо, розповідаючи про події в районі, вона ніколи не забувала про людину – ключового творця історії. Кілька разів я також ставала героїнею публікацій, але тоді навіть не могла й уявити, що сама буду причетна до їх створення і редакція стане невід’ємною частинкою мене, що проведу не одну безсонну ніч, готуючи до друку чергове інтерв’ю, репортаж, замітку чи нарис. І коли написане допомагало привернути увагу до проблеми й вирішити її, навіть змінити долю окремої людини на краще, то розуміла, що знаходжусь саме там, де й повинна бути. 



Опубліковано у 
"Голосі Баштанщини" №40 від 9 жовтня 2021 року

Друзі! Щоб першими читати важливі публікації у районній газеті, запрошуємо вас передплатити "Голос Баштанщини" (за цим лінком)! 

Проминуть десятиліття й колись так само хтось буде зачитуватися нашими рядками, що розповідатимуть вже про наш час. Завдяки районці, історія Баштанщини зберігатиметься і безкінечно доповнюватиметься наступними поколіннями журналістів і її головними героями. Якщо, звичайно, вона й надалі займатиме важливе місце у ваших 

серцях, шановні наші читачі. Ми на це дуже сподіваємося, адже тільки відчуваючи нерозривний зв’язок з вами, вашу зацікавленість, небайдужість ми зможемо працювати далі. Адже недарма кажуть, що газета живе тільки тоді, коли її читають. Ми дуже вдячні відданим передплатникам, які не мислять себе без «Голосу Баштанщини» і є його постійними читачами, дописувачами, друзями протягом тривалого часу. Безмежно вдячна своїм колегам, які своє захоплення улюбленою справою передали й мені. Тепер я не мислю себе без газети й нашого невеличкого, але дружнього колективу. Сподіваюсь, що разом ми достойно й без особливих втрат переживемо ці складні часи. 

Бажаю дорогій районці довгого-довгого віку, щоб коло її читачів невпинно зростало, щоб вона завжди залишалася бажаним гостем у домівках жителів району, щоб передплатників було понад 6000, як у зовсім недавні кращі для неї часи. А ми й надалі готові вас тримати в курсі останніх новин і вести цікаву оповідь життя рідної Баштанщини.

Любов КУРОЧКІНА


Немає коментарів:

Дописати коментар