15 жовтня 2021 р.

Не мовчіть, тільки з вашою допомогою ми виправимо ситуацію!

Шановні передплатники районної газети «Голос Баштанщини»! Останнім часом до нас надходять тривожні дзвінки з Лоцкине,  Старогорожене, Інгулки, Костичі та інших сіл про те, що з 1 жовтня районна газета доставляється несвоєчасно, з великою затримкою. Суботній номер приходить у середу чи п’ятницю, у Інгулку декілька тижнів не доставлялася газета. Ми, як і ви, обурені таким перебігом подій, адже дирекція Укрпошти не попередила нас про зміни графіка маршруту поштових пересувних відділень по селах. Тому наразі ми ретельно вивчаємо це питання, збираємо інформацію про дні доставки пошти у кожне село, переглядаємо графік співпраці з обласною друкарнею, де друкується «Голос Баштанщини». Можливо, ми змінимо день випуску газети, аби ви отримували її з найменшою затримкою. 

Вибачте за незручності, що завдають немалих хвилювань і колективу редакції. Адже тільки завдяки вам існує районна газета. Тому залишайтеся з нами, не мовчіть, телефонуйте, пишіть, тільки разом ми зможемо виправити цю неприйнятну для всіх ситуацію.

Нагадуємо, що за доставку газет відповідає лише Укрпошта. Крім того, за доставку «Голосу Баштанщини» редакція ще на початку року розрахувалася з поштовиками...

Якщо з невідомих причин ви не отримали черговий номер районної газети, повідомляйте про це Групу періодичних видань Миколаївської дирекції АТ «Укрпошта» за телефоном «гарячої лінії»: (050) 360-45-26 (з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 17.00). Також про роботу Укрпошти – державне підприємство – інформуйте Уряд України за тел. 15-45 і нас, газетярів, за тел. (068) 083-95-79 (Вайбер).

З повагою – колектив «Голосу Баштанщини»


Немає коментарів:

Дописати коментар