10 вересня 2021 р.

Вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!

Шановні колеги, ветерани управління, пенсіонери та наші клієнти – споживачі газу! Прийміть найщиріші вітання з нагоди  професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України!

Ми робимо дуже потрібне і благородне діло – несемо тепло й затишок у будинки українців, сприяємо забезпеченню енергетичної незалежності країни. 

У Баштанському відділені АТ «Миколаївгаз» на шести дільницях працюють прекрасні люди – умілі, сумлінні, кваліфіковані, досвідчені з багаторічним досвідом, молоді й перспективні. 

У цьому році прекрасний 45-річний ювілей відзначає Новоодеська дільниця Баштанського відділення АТ «Миколаївгаз», сильний колектив з великим досвідом роботи щодо газифікації та обслуговування газопроводів та обладнання.

Від щирого серця бажаємо усім колегам міцного здоров’я, щастя, оптимізму, трудової наснаги. Нехай доля завжди посміхається вам, а робота приносить задоволення та втіху.

Низький уклін і слова особливої вдячності ветеранам галузі за відданість та довгі роки роботи.

Нехай людська повага і визнання крокують поруч з вами щодня, а життя буде багатим на радісні й світлі події, вагомі здобутки в усіх справах та починаннях!  

Начальник Баштанського відділення В.М. Пушкарьов 

Головний інженер Баштанського відділення  А.В. Кузін 

Голова профкому Т.В. Єсипенко 


Опубліковано у "Голосі Баштанщини" №36 від 11 вересня 2021 року

Друзі! Щоб першими читати важливі публікації у районній газеті, запрошуємо вас передплатити "Голос Баштанщини" (за цим лінком)! 




Баштанська дільниця




Березнегуватська дільниця




Казанківська дільниця




Новобузька дільниця



Новоодеська дільниця відзначає 45-річчя



Снігурівська дільниця


Немає коментарів:

Дописати коментар