3 червня 2021 р.

Мереживо життєвої долі ювіляра

 У ці сонячні, теплі, погожі дні, коли земля буяє цвітом і зеленню, святкує свій прекрасний ювілей шанована всіма людина, віддана своїй справі завідувачка Новосергіївської філії І-ІІ ступенів Баштанського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 Валентина Володимирівна СЕРБУЛ.

Доля Валентини Володимирівни мережана нитками любові до своєї неповторної й багатогранної шкільної родини. Сучасна школа – складний живий організм. Учень заходить до класу і не замислюється, скільки людей працюють для нього щодня. Творчі, фізичні, духовні енергії багатьох людей зливаються воєдино, щоб дитині в школі було комфортно. Нота кожного є складовою загальної мелодії. Тоді вона звучить. А диригентська паличка – у руках керівника школи, з якою нам дуже пощастило.

Валентина Володимирівна ступила на вчительську стежину в рідному селі. А в 1980 році доля привела її в наше степове село Новосергіївка вчителем англійської мови. Тут знай-шла вона своє кохання, створила сім’ю, народила двох прекрасних доньок та дочекалася онуків. 

У червні наша колега святкує свої ювілеї: і життєвий (60!), і вчительський (40!), і директорський (15!). Це багато чи мало? Напевно, для будь-якої людини – це не просто період у житті, а величезний шлях, повний радощів і прикрощів, перемог і невдач. Протягом роботи на посаді директора показала себе здібним адміністратором та організатором, умілим педагогом. За її ініціативи впроваджуються сучасні форми організації навчально-виховного процесу, збережено й удосконалено шкільні традиції. 

Тож нехай, шанована ювілярко, у Ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, від рідних – увага, в серці – світло від людської вдячності. Нехай завжди, аж до сторіччя, Вас супроводжують щаслива зоря удачі, Боже благословення, а поруч панують любов, злагода та добробут на довгі та благі роки.

Творчих злетів Вам, колего! Здійснення планів і задумів, невичерпної енергії. Бажаємо Вам задоволення від життя, здоров’я й щастя, не сумуйте, гордіться літами, бо не марно прожиті вони.

З повагою –
педагогічний колектив та працівники Новосергіївської філії


Друзі! Щоб першими читати важливі публікації у районній газеті, запрошуємо вас передплатити "Голос Баштанщини" (за цим лінком)! 


Опубліковано у "Віснику Баштанської територіальної громади" - вкладці до "Голосу Баштанщини" №8 (155) від 29 травня 2021 року





Немає коментарів:

Дописати коментар