5 червня 2021 р.

Досягнення новосергіївських школярів

 Одним із основних принципів роботи філії є виявлення та підтримка в процесі навчання обдарованих та здібних у певних галузях учнів. У закладі створено відповідні умови для розвитку інтелектуальної та творчої обдарованості школярів. З метою реалізації Державної програми роботи з обдарованою молоддю педагогічним колективом школи були здійснені такі заходи: оновлений шкільний інформаційно-аналітичний банк «Обдарована молодь», організовані та проведені шкільні та районні конкурси та виставки творчих робіт учнів, спрямовані на виявлення та самореалізацію обдарованих дітей. Робота колективу школи, яка проведена за програмою виявлення та підтримки талановитої молоді і створення умов, необхідних для розвитку індивідуальності, має свої позитивні результати. 


Друзі! Щоб першими читати важливі публікації у районній газеті, запрошуємо вас передплатити "Голос Баштанщини" (за цим лінком)! 


Так, учень 7 класу Максим Мардарь здобув І місце в конкурсі «Сміхослов», а учні 7 класу: Анастасія Рура та Кіра Кучеренко, посіли ІІІ місце в конкурсі «Сміхослов» (вчитель В.П. Мельниченко). 
ІІІ місце у ІХ Міжнародному мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г. Шевченка зайняв учень 6 класу Вийванко Костянтин (2020 рік, вчитель В.П. Мельниченко).
ІІІ місце у конкурсі читців-декламаторів «Поетична пристань» – учень 6 класу Максим Мардарь у номінації «Гумор» (2020 рік, вчитель В.П. Мельниченко).
Здобувачі освіти філії взяли участь у Х Всеукраїнській грі з англійської мови «PUZZLE-2020» та отримали призові сертифікати про участь, зокрема, Максим Бабченко, Ярослав Яремчук (4 клас); Костянтин Вийванко, Анастасія Рура, Кіра Кучеренко (6 клас); Ренат Виноградов (4 клас, вчитель В.В. Сербул), Анна Буц (3 клас, вчитель В.М. Колісніченко). 
У Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру» (2019-2020 н. р.) отримали призові сертифікати Костянтин Вийванко, Максим Мардарь, Кіра Кучеренко, Анастасія Рура (вчитель Т.В. Кучеренко).
Призові сертифікати у Міжнародному конкурсі з інформатики (2019-2020 н. р.) отримали Костянтин Вийванко, Максим Мардарь, Кіра Кучеренко, Анастасія Рура, Галина Гаренко, Аліна Кирюхіна (вчитель Р.А. Копил).
Педагогічний колектив філії впроваджував в освітній процес інноваційні педагогічні технології: інтерактивне, інтегроване, особистісно-зорієнтоване навчання, виховання. Серед інноваційних напрямків діяльності колективу – впровадження НУШ (за програмою авторського колективу під керівництвом О.М. Савченко), яка передбачає ранкові зустрічі, котрі розпочинали день, допомагали налаштуватись на робочий лад; інтеграцію предметів; модельне навчання за тематичними тижнями; «Шість цеглинок» та Lego-конструктор. А також вчителі дотримувались здоров’язбережувального освітнього процесу, який включає: фізичне виховання, превентивне виховання.

 Валентина СЕРБУЛ, 
завідувачка Новосергіївської філії І-ІІ ступенів

Опубліковано у "Віснику Баштанської територіальної громади" -
вкладці до "Голосу Баштанщини" №9 (156) від 5 червня 2021 року






Немає коментарів:

Дописати коментар