26 квітня 2021 р.

Талановита, енергійна та відповідальна

 Проєкт «Талановита молодь Баштанщини»

Обдаровані діти – це ті, хто завдяки своїм вродженим видатним здібностям можуть демонструвати високі результати. У нашому місті чимало талановитих дітей. Одна з них – Катерина ІЛЬКІВ, дівчинка-сонечко, невгамовна, енергійна та відповідальна. 

Народилася Катерина 21 серпня 2009 року в м. Вознесенськ. У 2012 році з родиною переїхала в м. Баштанку. У 2016 році пішла до першого класу Баштанської ЗОШ №2. З 2020 року навчається в Баштанській гімназії.

Катруся з шести років прийшла в міський будинок культури, де з усією дитячою безпосередністю почала проявляти свій талант та займатися в декількох колективах: народній студії образотворчого мистецтва «Кольори веселки», театральному колективі «Настрій», вокальній студії «Злагода»; пізніше прийшла в новостворений театр пантоміми «Цьомчики».

Обдарована, артистична, комунікабельна, харизматична, різнобічно розвинена дівчинка має хороші здібності в різних видах мистецтва та, незважаючи на юний вік, досягла вагомих результатів: 

– 2017 рік: театральний колектив за її участі отримав «Гран – Прі» в обласному конкурсі аматорських театрів «Миколаївська Мельпомена»; на обласному фестивалі «АRТ-МІХ» у номінації «Театральне мистецтво» отримала диплом «Глядацьких симпатій» та Диплом в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво»; у ХVІ районному фестивалі дитячої та юнацької творчості «Стань зіркою–2017» у номінації «Гумор» виборола І місце; у VІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі виконавців гумору та сатири «Усмішки Глазового» посіла ІІІ місце;

– 2018 рік: разом з театральним колективом «Настрій» здобула ІІІ місце у ХХІІ Всеукраїнському фестивалі театрального мистецтва «Від Гіпаніса до Борисфена»; у складі театрального колективу «Настрій» в обласному конкурсі аматорських театрів «Миколаївська Мельпомена» отримала ІІ місце; у районному літературному конкурсі пам’яті О.С. Бойченка – ІІ місце;

– 2019 рік: виборола І місце у відбірковому турі обласного конкурсу розмовного жанру «Барви надії»; у складі театру пантоміми «Цьомчики» – ІІ місце в обласному конкурсі «Миколаївська Мельпомена»;

– 2020 рік – диплом Лауреата щорічного конкурсу «Сузір’я талантів» Баштанської міської ради у номінації «Театральне мистецтво»; з колективом «Цьомчики» отримали найвищу нагороду – Гран-прі – в Міжнародному багатожанровому фестивалі «Полтава Талант Фест»;  

І місце в обласному конкурсі «Веселі витребеньки-2020».



Катруся для свого віку вже затребувана артистка, тому охоче бере участь у культурно-мистецьких заходах, що проводяться МБК.

Ми неймовірно пишаємося своїми талановитими учасниками, Катюша Ільків – одна з них. Гордимося керівниками – справжніми професіоналами своєї справи, котрі уміють розпізнати іскорки таланту та запалити жагу до творчості.

Безмежно вдячні мамі Юлії та бабусі Ірині, які виплекали своєю любов’ю і підтримкою,  терплячістю і мудрістю ті 

паростки таланту,  що дали перші сходи в їхній дитині. До речі, бабуся також є учасницею народного творчого об’єднання митців «Колорит» при  міському Будинку культури. 

Подаємо кандидатуру Катерини Ільків до проєкту «Талановита молодь Баштанщини» і віримо, що з таким потенціалом юна вихованка МБК досягне своєї мети і нею будуть пишатися не тільки рідні, а й увесь наш край.



Адміністрація Баштанського
міського Будинку культури 


Опубліковано у "Голосі Баштанщини"
№13 від  24 квітня 2021 року

1 коментар: