9 березня 2021 р.

Вперше на змаганнях у Дніпрі


Наприкінці лютого у спорткомплексі «Слобожанський» (смт. Слобожанське, Дніпропетровська область) відбулися одразу два змагання з кіокушинкайкан карате – відкритий Кубок Дніпропетровської області «DNIPRO CUP 2021» та Міжклубний турнір серед початківців «Білий тигр».

У змаганнях брали участь 320 юних бійців з 17 команд віком від 5 до 13 років. Змагалися спортсмени з Дніпропетровської, Харківської, Миколаївської, Сумської, Запорізької та Київської областей. У більшості вагових категорій було від 8 до 16 учасників. 

Захід дуже масштабний, рівень підготовки бійців достатньо високий, тому поєдинки були видовищними і змусили учасників та вболівальників похвилюватися. 

Серед величезної когорти спортсменів виступали й наші баштанські каратисти. Семеро юних баштанчан разом з батьками не пошкодували, що побували на такому рівні змагань. Як розповів Вадим Гребнєв, батько наймолодшого каратиста Артура, їх вразило все – від матеріально-технічної бази нового сучасного спорткомплексу до самої організації змагань та ставлення до учасників турніру і їх батьків. 

Друзі! Щоб першими читати важливі публікації у районній газеті, запрошуємо вас передплатити "Голос Баштанщини" (за цим лінком)!

«Це змагання для нас стало особливим, бо Артур виборов перше місце. У спарингу він дуже добре себе проявив, демонструючи хорошу техніку. Артур був учасником багатьох змагань на Миколаївщині, виборював призові місця, але на першій сходинці стояв уперше. Ця перемога для нього – велика радість, адже він любить карате і завжди наполегливо тренується. На другій сходинці стояв Ігор Рещиковець, також талановитий і наполегливий хлопчина. Вони обоє вийшли у фінал і вимушені були стати у спаринг. Цікаво те, що ці два каратисти ходять у один дитсадочок і виховуються у одній групі, вони друзі, тому морально їм було нелегко. 

У двобої із потужним суперником мужньо вистояв Іван Демидов. Це дало йому змогу вибороти третє місце. Василю Пацулі, Ростиславу Чолаку, Олександру й Віктору Кульбацьким вручили дипломи «За мужність». Хлопцям довелося змагатися з дуже сильними суперниками з відомих спортклубів України», – розповів Вадим Гребнєв.

Попри те, що шлях неблизький, довелося долати на власному транспорті 250 км, але і батьки, і їхні юні спортсмени отримали велике задоволення від участі у цих престижних змаганнях. 

Любов КУРОЧКІНА


Немає коментарів:

Дописати коментар