15 лютого 2022 р.

Сильна духом і прекрасна душею

У народі кажуть, що найвища наука життя – це мудрість. І опанувати її можуть лише люди з глибоким розумінням справжніх цінностей, люди з великим серцем і благородними помислами. Усе це має директор КНП «ЦПМСД» Баштанської міської ради, педіатр вищої категорії, хороший наставник для молоді, професіонал своєї справи, а найголовніше, просто гарна людина – Оксана Сергіївна ШПАРУК, день народження якої припадає на велике християнське свято Стрітення Господнє – 15 лютого. 

На великій планеті, ім’я якої – Життя, Оксана Сергіївна  відшукала свою зоряну стежину, по якій іде несхитно і гідно. О.С. Шпарук повністю віддається роботі не рахуючись з особистим часом, працюючи за потребою в нічний та святковий часи. Як нагорода за це – здорові та усміхнені обличчя  не одного покоління.

У Оксани Сергіївни є якась притягуюча сила у характері, в манері розмовляти чи то з дітьми, чи то з дорослими, в умінні слухати, розуміти, співпереживати і при потребі обов’язково допомогти. Уважна, м’яка у стосунках з колегами. Але стає твердою і непохитною, коли йдеться про дуже важливе, що стосується роботи, дітей. Оксані Сергіївні вдячні тисячі батьків за врятовані життя їх дітей. Вони щиро дякують їй за доброзичливість, професіоналізм і компетентність. 


Опубліковано у районній 
газеті "Голос Баштанщини" №6 від 12 лютого 2022 року.

Оксана Шпарук – не прибічник усілякого примусу у стосунках з підлеглими. Колеги цінують свою директорку за делікатність душі, аристократизм глибоких думок, за світло доброти в очах, за підтримку, за феєрверки тонкого гумору, замішаного на великій любові до людей.

Шановна Оксано Сергіївно, ми вітаємо Вас з прекрасною датою – із золотим ювілеєм!

Це не вік, це розквіт життя, коли всі головні труднощі та несподіванки  вже позаду, визначені пріоритети, акценти розставлені, а попереду ще таке довге життя, стільки планів і надій, що захоплює дух від передчуття їх виконання. Ви дожили до того прекрасного віку, коли людина стає настільки розумною, щоб не робити безглуздих вчинків і мудра настільки, щоб не звертати уваги на дурниці, коли навчилася не наступати на одні і ті ж граблі, коли розуміє більше, ніж хотіла би, і намагається говорити менше, ніж могла би. Одного цього вже цілком достатньо, щоб відчувати себе щасливою людиною. Але Ви, дорога наша Оксано Сергіївно, щасливіші стократ. Ви – справжній професіонал своєї справи, якого цінують колеги та маленькі пацієнти, Ви – добрий самаритянин,

який простягає руку допомоги тим, хто цього потребує, за що Вас всі поважають. Ви – надійний друг, на якого завжди можна покластися, і тому Вам довіряють, як собі. Ви не боїтеся труднощів і вмієте знаходити оригінальні рішення, що робить Вас людиною неабиякою і незамінною. А ще Ви сильні духом, прекрасні душею, завжди чудово виглядаєте, вмієте дотепним жартом розрядити обстановку і не тримати ні на кого зла. Багаторічне знайомство, спілкування, робота з Вами – це справжній подарунок долі.

У день ювілею, і у всі наступні дні, дорога наша Оксано Сергіївно, бажаємо Вам успіху в житті, цікавих, насичених подіями днів, нових творчих ідей та їх реалізації, благополуччя і здоров’я на довгі роки, щоб здійснювалось у Вашому житті все бажане і задумане! Нехай робота буде в радість, а відпочинок приносить масу позитивних вражень. Нехай ваша життєва дорога в’ється по висхідній, нагороджує здоров’ям, щастям, радістю та всіма земними благами.

Прийміть від нас щирі вітання і найкращі побажання.


З шаною та повагою – 
колектив КНП «ЦПМСД» Баштанської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар