29 серпня 2021 р.

Вітаємо з нагородою!

23 серпня на площі Єдності в Баштанці відбувся урочистий мітинг, присвячений Дню Державного Прапора України. У ході заходу Почесною відзнакою голови Миколаївської обласної державної адміністрації «Святий Миколай Чудотворець» ІІІ ступеня нагороджено директора комунального некомерційного підприємства «Баштанська багатопрофільна лікарня» Аллу Барсегян – за сумлінну працю, активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок у зміцнення української державності та з нагоди 30 річчя незалежності України. Колектив КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня», профспілка медичних працівників лікарні щиро вітає Аллу Барсегян із заслуженою нагородою!


Алла Барсегян закінчила Одеський державний медичний університет у 1994 році за спеціальністю «Лікувальна справа», здобула кваліфікацію лікаря.

Після закінчення інституту у 1994 році була зарахована на посаду лікаря-інтерна (за спеціальністю «Терапія») у Баштанську центральну районну лікарню.
З липня 1996 року по квітень 1999 року працювала на посаді терапевта Баштанської центральної районної лікарні. 
20 травня 2019 року призначена директором комунального некомерційного підприємства «Багатопрофільна лікарня Баштанського району» Баштанської районної ради, а 8 лютого 2021 року – директором КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня» Баштанської міської ради.
А.А. Барсегян – висококваліфікований спеціаліст, освічена людина, талановитий організатор. За її безпосередньої участі впроваджені нові методи організації лікувального процесу. 5 вересня 2016 року у райлікарні відкрито відділення нефрології та діалізу. У березні 2018 року відкрито нові сучасні відділення невідкладних станів, відділення анестезіології та реанімації з ліжками для інтенсивної терапії, де медична допомога надається цілодобово кваліфікованим персоналом лікарів.
У 2020 році Постановою Кабінету Міністрів України КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня» визначена опорним закладом.
Алла Анатоліївна у роботі з пацієнтами виявляє високий гуманізм, людяність, чесність, принциповість, готовність нести всю відповідальність за стан здоров’я кожного із них. Не рахуючись з особистим часом, станом власного здоров’я виконує свої функціональні обов’язки на високому професійному рівні, впроваджує в роботу нові технології, стандарти надання медичної допомоги.
Алла Барсегян постійно підвищує свій професійний рівень – має вищу кваліфікаційну категорію лікаря зі спеціальності «Управління охороною здоров’я», вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Терапія», має сертифікат лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Нефрологія». У 2020 році закінчила Миколаївський національний аграрний університет, здобувши кваліфікацію магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».
За час роботи на посаді головного лікаря Баштанської центральної лікарні А.А. Барсегян була відзначена Подякою Міністерства охорони здоров’я, нагороджена Почесними грамотами Миколаївської обласної державної адміністрації, Баштанської районної державної адміністрації та Баштанської районної ради, лауреат Всеукраїнської відзнаки «Головний лікар року-2016».
Ми пишаємося, що працюємо пліч-о-пліч з Вами, Алло Анатоліївно. Дякуємо за працю, дякуємо за науку, дякуємо за повагу до пацієнтів та турботу про колектив. Бажаємо міцного здоров’я, людської шани, любові рідних та оточуючих вас людей.

Колектив та профспілка 
КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня»

Опубліковано у "Голосі Баштанщини" від 28 серпня 2021 року

Немає коментарів:

Дописати коментар