29 серпня 2021 р.

Дякуємо меценатам!

Баштанський опорний заклад загальної середньої освіти №2, учні та батьки закладу висловлюють щиру подяку Шевченку Віталію Геннадійовичу, депутату Миколаївської обласної ради від політичної партії «Слуга народу» та Шевченку Олексію Володимировичу, депутату Баштанської районної ради від партії «Слуга народу» за допомогу в асфальтуванні проїзної частини шкільного подвір’я.



До і після ремонту

Проблема облаштування шкільного подвір’я дуже гостро стояла перед колективом багато років, але звернувшись до Дмитріва Владислава Мирославовича, голови Баштанської районної державної адміністрації, Берегового Олександра Анатолійовича, міського голови та депутата обласної ради Віталія Гомерського проблему було вирішено у найкоротший термін.

Дуже приємно, що в наш не легкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Ваші добрі справи не залишаться непоміченими – вони як маячки світять  тим, хто чекає допомоги.   Впевнені, що ваш приклад, Віталію Геннадійовичу та Олексію Володимировичу,  стане показником і для інших керівників підприємств регіону.   Допомагаючи, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а й даєте радість та надію, віддаєте частинку себе дітям, які потребують небайдужого повсякденного піклування й уваги.   Сподіваємося, що наша співпраця і добрі товариські стосунки триватимуть, а нові проєкти та плани реалізуються в майбутньому.      
Педагогічний, учнівський та батьківський колективи висловлюють щиру подяку за вашу підтримку і допомогу школі. Від усього серця бажаємо вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за вашу натхненну і самовіддану працю, за вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за ваше розуміння, підтримку і за часточку душі, подаровану нам!
Ми вдячні усім вам за розуміння наших проблем і таку необхідну нам сьогодні підтримку.  Ця підтримка – свідчення вашого небайдужого ставлення до проблем освіти і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.

Тетяна Гриненко, 
директор Баштанського ОЗ ЗСО №2

Опубліковано у "Голосі Баштанщини" від 28 серпня 2021 року

Немає коментарів:

Дописати коментар