5 квітня 2021 р.

Бути керівником – це мистецтво

Природа наділила жінку особливою силою. Ця сила незрима, тонка та лагідна, але водночас велика та стихійна. Жінка є уособленням всього прекрасного, що ми зараз маємо. Справжня жінка – це жінка, здатна створювати навколо себе простір Любові, у якому завжди затишно і приємно знаходитися. Вона перебуває в гармонії з собою і навколишнім світом. У неї на обличчі завжди присутня легка, промениста посмішка. 

Саме такою є керуюча справами Баштанської міської ради Лариса Анатолівна КОНОНЕНКО – чарівна жінка, яка втілює в собі приклад сучасного керівника, люблячої дружини та турботливої матусі. 



Друзі! Щоб першими читати важливі публікації у районній газеті, запрошуємо вас передплатити "Голос Баштанщини" (за цим лінком)!


Розпочала свою трудову діяльність Лариса Анатолівна після закінчення інституту у 1983 році, з них понад 35 років присвятила місцевому самоврядуванню. На посаді керуючої справами вона щодня вирішує безліч зав-дань. До сфери її повноважень входить чимало обов’язків: координація роботи структурних підрозділів і посадових осіб виконавчого комітету, забезпечення виконання доручень міського голови, підготовка проєктів рішень виконкому, розпоряджень міського голови.

Вона ніколи не рахується зі своїм часом, дуже відповідальна. Все робить обдумано, по-жіночому мудро. Її щира усмішка, пломеніючі добром очі завжди з радістю зустрічають колег. Розсудлива, інтелігентна, доброзичлива, вона є прикладом для багатьох. За це й заслужила шану і повагу своїх колег.

Відповідально виконуючи всі поставлені перед нею завдання, досягає істотних успіхів у роботі. Вона грамотна і здібна, вимоглива до себе та до підлеглих. Повсякденна копітка діяльність на відповідальній посаді вимагає повної відданості справі, наполегливості, подоланню труднощів, високого професіоналізму. 

Лариса Анатолівна – талановитий, мудрий і толерантний керівник, який дарує колегам не тільки свої знання й досвід, але й тепло своєї душі. У колективі – товариська, доброзичлива, щира і відверта, завжди готова прийти на допомогу. Надає допомогу у вирішенні різноманітних питань, що постають перед колегами, прагне стимулювати їхнє професійне й особистісне зростання. 

Шановна Ларисо Анатоліївно! Від імені колективу міської ради прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня! Оскільки Ви чуйний керівник і прекрасна жінка в одній особі, бажаємо Вам так само вміло поєднувати стійкість і силу характеру з м’якістю і ніжністю. Нехай весняний вітер внесе у Ваше життя нові враження та яскраві емоції!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, великого жіночого щастя, добра, любові. Нехай у Вашому домі будуть спокій та добробут, а Ваше серце буде зігріте теплом та повагою рідних і близьких.


Опубліковано у "Голосі Баштанщини" 
(вкладка з матеріалами Баштанської міської ради)
№6 від 6 березня 2021 року





Немає коментарів:

Дописати коментар