28 січня 2022 р.

Велике служіння на благо людей

У переддень жіночого свята хочеться розповісти про жительку села Піски, жінку благородної професії, яка десятиліттями стоїть на варті недуг і болю, працюючи, подеколи, без вихідних.

Зінаїда Петрівна ЮРЧИК – медична сестра Пісківської територіальної громади (нині Пісківський старостинський округ Баштанської міської ради), праця якої складна і відповідальна. Від кваліфікації до професіоналізму, найгуманнішої у світі професії, від якої залежить здоров’я людей, пройшла шлях довжиною в 43 роки.


Свою трудову діяльність медика почала ще в м. Очаків, а з 1980 року працює в Пісківському фельдшерському пункті, куди молодою дівчиною приїхала в 1979 році. Вийшла заміж за піщанина так і залишилася на все життя. Де б вона не була, її поважають, бо від природи вона добра, чуйна і порядна людина. Завжди готова дати слушну пораду, допомогти в скрутну хвилину. А ще Зіна – чудова господиня, у її хаті завжди пахне хлібом та смачними стравами, дбайлива дружина, мати та бабуся з великої букви.


Опубліковано у "Баштанка сьогодні" - газета-вкладка Баштанської міської ради до районної газети "Голос Баштанщини" №22-23 від 7 березня 2019 року.

Запрошуємо вас передплатити "Голос Баштанщини"!


У медицини немає випадкових співробітників і це теж про Зінаїду Петрівну. Дякуючи її вірності професії, багато жителів набули впевненості у завтрашньому дні, знову відчули радість життя. За вагомий внесок у благородну професію має нагороди та подяки.

Шановна Зінаїдо Петрівно, прийміть найщиріші вітання зі святом весни, жінки і миру, бажаємо міцного здоров’я на многії та щасливі літа.

Ми щиро вдячні за Вашу самовіддану працю, гуманізм, високий професіоналізм та компетентність, адже медичний працівник завжди був і залишається затребуваним, необхідним від народження і на все життя.

Надія Стовба

Немає коментарів:

Дописати коментар