3 грудня 2021 р.

Фотоконкурс завершено!

Напередодні Дня матері, що цьогоріч відзначалося 9 травня, редакція «Голосу Баштанщини» оголосила старт фотоконкурсу «Моя мама – найкраща!»  у чотирьох номінаціях: «Мама і я – найкращі друзі» (фотографії мами з дитиною); «Мамині очі» (портрети жінок-матерів); «В очікуванні дива» (фотографії майбутніх мам); «Сімейне щастя» (фотографії багатодітної мами з дітьми). 

Жителі Баштанщини для участі у фотоконкурсі надсилали світлини на редакційні електронну пошту та Вайбер. Переможці (І-ІІІ місця) визначалися за кількістю надісланих фотографій, що вирізані з районної газети. 

Під час проведення попередніх конкурсів до журналістів було багато звернень з проханням організувати відповідні публікації і в мережі Інтернет. Тож цього разу вперше у Фейсбук-групі «Баштанка» проводилося окреме голосування за учасників фотоконкурсу «Моя мама – найкраща!» (світлини друкувалися у газеті і також в Інтернеті). Переможцями визначено: одну світлину, за яку було найбільше вподобань («лайків») від користувачів групи та одну – з найбільшою кількістю репостів. 

Протягом травня-жовтня до редакції було надіслано 34 фотографії, переважна більшість – у номінації «Мама і я – найкращі друзі».

Переможцями головного – редакційного – конкурсу, які визначалися за кількістю надісланих фотографій, вирізаних із газети, стали:

– І місце – Ірина СЕМЕНДА з сином Богданом (с. Добре), які надіслали 112 світлин;



– ІІ місце – Інна ДЕМЕННІКОВА з сином Давидом (с. Добре);



– ІІІ місце – Наталія ГРИНЬКО з сином Владиславом та донькою Цвітаною (с. Лоцкине).



Лідери Інтернет-голосування:

– І місце за кількістю вподобань («лайків») – Інна і Давид Деменнікові – їхня світлина отримала 417 вподобань;

– І місце за кількістю репостів – Наталія Гринько з сином Владиславом та донькою Цвітаною – 90 поширень.



Наступного тижня від редакції «Голосу Баштанщини» дорослі фіналісти отримають цінні подарунки та передплату газети на наступний рік. Але це ще не все! Від нашого постійного спонсора Єлизавети Берегової та магазину іграшок.

«Хамелеон» діти переможців (на світлинах), а також учасників редакційного конкурсу (за кого надсилали вирізані фото з газети) отримають чудові подарунки. Про дату та час вручення подарунків буде повідомлено особисто по телефону.

Вітаємо переможців фотоконкурсу та щиро дякуємо усім, хто взяв участь у ньому!


Опубліковано у "Голосі Баштанщини" 47 від 27 листопада 2021 року.

Запрошуємо вас передплатити "Голос Баштанщини", детальніше - за цим лінком!






Немає коментарів:

Дописати коментар