15 вересня 2021 р.

А жінка в світ приходить для любові!

 У  Баштанському опорному закладі ЗСО І-ІІІ ступенів №1 комфортно та  затишно кожному. Прекрасні класні кімнати НУШ, предметні аудиторії з технічним обладнанням, бібліотека, спортивні зали, конференцзала, комп’ютерні класи, території відпочинку... Та на особливому рахунку учнів дві чудові шкільні їдальні! 

Спогад про них пробуджує лише найприємніші почуття: одразу в пам’яті зринають духмяні, спокусливі аромати свіжої рум’яної випічки, турботливі, привітні кухарі, які, неначе рідні матусі, піклуються, щоб усі були задоволені й ситі. Такою матусею для учнів нашої школи є кухар 5-го розряду, майстер своєї справи, завідуюча харчоблоком закладу Тетяна Василівна Музика.

Кропітка  праця, саможертовність, величезне терпіння, любов до дітей, непідкупний інтерес  до своєї справи забезпечили їй особливий статус  у  закладі. Як завідуюча виробництвом  шкільних їдалень, відповідально ставиться до їх функціонування згідно  зі стандартами  й технічними вимогами, правилами  експлуатації та виробничої санітарії.  Вона  організовує роботу виробництва, приготування, оформлення та відпуск готових страв високої якості! Завжди привітна, доброзичлива, сумлінна й по-особливому граціозна! На підвіконні в її кабінеті зав-жди квітнуть рослини, бо любить природу від народження, бо   зросла   серед прекрасних мальовничих пейзажів  на Північному  Кавказі (Дагестанська АРСР). Старанно вчилася й після закінчення Запорізького  кооперативного технікуму за спеціальністю «Технолог із приготування їжі»  приїхала за розподілом у містечко Баштанка. Тут вийшла заміж та створила  сім’ю. Розпочала свою професійну діяльність у комбінаті  громадського харчування  й тут отримала визнання, знайшла вірних друзів та підтримку колег.  Маючи почуття відповідальності, де б не працювала, віддавалася роботі сповна.

 


Опубліковано у 
"Голосі Баштанщини" №36 від 22 травня 2021 року

Друзі! Щоб першими читати важливі публікації у районній газеті, запрошуємо вас передплатити "Голос Баштанщини" (за цим лінком)!  


Із 1994 року Тетяна Василівна  працює в  нашому закладі. Ці роки промайнули швидко, як один день,  у колективі, який став для неї другою родиною. І колеги, й адміністрація зак-ладу цінують у цій жінці чесність, відповідальність, уміння створювати навколо себе комфортну робочу атмосферу та об’єднувати таких же працьовитих співробітників.

Тетяна Музика надзвичайно проста і скромна. Ця  жінка щаслива, бо  має надійного чоловіка  Анатолія, який завжди підтримає  й дасть мудру пораду,  прекрасних і люблячих  донечок Альону та Юлію, які подарували своїм батькам трьох  онуків – Іллю, Ісмаеля та Аміну. Як і кожна людина, вона має ряд уподобань, якими займається  у вільний від роботи час: полюбляє  читати, співати українські народні  пісні, готувати вишукані страви та різні смаколики для сім’ї.

У пам’яті спливають відомі слова: «А жінка в світ приходить для любові!...» Віддаючи це прекрасне почуття рідним і близьким, колегам, друзям, своєму покликанню, Тетяна Василівна отримує від долі відповідний подарунок – любов,  повагу, підтримку.

Від імені всього педагогічного колективу  зак-ладу  щиро та сердечно  вітаємо  ювілярку з днем народження. Живіть довго та щасливо  на радість нам і своїй родині!  Ви того варті! Від душі бажаємо  міцного здоров’я, благополуччя, щирої вдячності від людей. Нехай життя буде наповнене цікавими подіями, а кожен день приносить радість та любов.

З повагою – колектив
Баштанського ОЗЗСО №1

Немає коментарів:

Дописати коментар