5 червня 2021 р.

Майбутнє – за талановитими дітьми!


 Існує думка, що безталанних дітей не буває. Все залежить від того, у яких умовах вони зростають, виховуються, передусім – у своїх сім’ях, наскільки уважні їхні батьки, вчителі.

А ще кажуть, що дитина народжується із зерном у руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. 

Денису Матвійчуку, учню 8 класу Плющівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, дуже пощастило народитися в родині, де люблять і вміють співати. Тому і він народився ніби «з піснею на вустах», а його батьки зуміли розгледіти талант до співу в дитині і посприяти тому, щоб його пісня забриніла на пов-ний голос. І лунає вона в оселі Юлії і Миколи Матвійчуків, батьків Дениса, з раннього дитинства їхнього первістка – синочка. Не шкодують вони ні часу, ні коштів для подальшого розвитку таланту й уподобань своєї дитини.

А Денис не тільки талановитий вокаліст, він чудово грає на фортепіано, танцює, веде концерти й виховні заходи в школі, пише змістовні й оригінальні твори, вірші…

Опубліковано у "Віснику Баштанської територіальної громади" - вкладці до "Голосу Баштанщини" №8 (155) від 29 травня 2021 року

Друзі! Щоб першими читати важливі публікації у районній газеті, запрошуємо вас передплатити "Голос Баштанщини" (за цим лінком)! 


Коло його інтересів потребує щоденної наполегливої праці, яка приносить щедрі плоди. Денис бере активну участь у різноманітних творчих конкурсах районного, обласного, Всеукраїнського рівнів і майже завжди стає їх переможцем або призером. 

Цьогоріч теж не став винятком. Найвагоміші здобутки 2020-2021 навчального року – перемога у Всеукраїнському конкурсі-фестивалі митців «Козацька родина», де Денис отримав Гран-прі у номінації «естрадний вокал»; у Всеукраїнському конкурсі-фестивалі митців «Сяйво Первоцвітів» – нагороджений Дип-ломом «Лауреат І ступеня» у номінації «академічний спів»; у Всеукраїнському дистанційному багатожанровому конкурсі «Битва жанрів ІІ» став Лауреатом 

І ступеня в номінації «Вокальний жанр». У обласному конкурсі читців-декламаторів української сучасної патріотичної поезії імені В. Бойченка Денис зайняв ІІ місце і нагороджений Дипломом ІІІ ступеня. Отримав Грамоту за участь у обласному огляді-конкурсі академічного співу «Джерело юних талантів», присвяченому 150-річчю від дня народження Лесі Українки. Взяв участь у Все-українському челенджі, декламування поезії Т.Г. Шевченка. 

Ми неймовірно пишаємось талановитим учнем і його досягненнями. Він живе цікавим, насиченим життям, його повсякденне буття розкриває перед ним величезні можливості збагачувати свій духовний світ, розширювати коло духовних інтересів, підвищувати творчий потенціал. 

Сьогоднішні перемоги юного таланту є стартовим майданчиком для його подальшого творчого зростання. Денис уже обрав свій шлях і впевнено йде вперед, підкоряючи вершину за вершиною. Талановитий учень Плющівської ЗОШ вплітає цвіт свого таланту у національний вінок слави Баштанщини, Миколаївщини, України. Завдяки Денису про маленькі степові села: Новобирзулівка й Плющівка – почули і в Миколаєві, і в Полтаві, і у Херсоні, і в Києві…

Найщиріші слова підтримки адресуємо Денису, зичимо міцного здоров’я,  подальших успіхів і нових великих творчих злетів.

Висловлюємо подяку й тим, хто вкладає свою часточку праці у формування творчої особистості учня: батькам, які плекають своєю любов’ю і підтримкою ті паростки таланту, що дають сходи в їхній дитині; вчителям-наставникам, які розпізнали вогник таланту та запалили жагу до їхнього розвитку й удосконалення; і всім дорослим, причетним до формування Дениса як творчої особистості за чуйність, увагу, підтримку, терпіння й розуміння. 

Безперечно, Матвійчук Денис – гордість родини та майбутнє України.


 Валентина Лободовська, 
заступник директора з виховної роботи Плющівської ЗОШ 






Немає коментарів:

Дописати коментар